Teeillat

Kiehtovatko teen taustat ja erilaiset teelaadut? Haluaisitko viettää virkistävän teeillan ystävien seurassa vai tahtoisitko kenties oppia japanilaisen teeseremonian salat?

Valitse näistä kolmesta teeiltavaihtoehdostamme mieleisin!

Tutustu teehen -ilta

Illassa perehdytään teehen ja teen taustoihin sekä maistellaan ja opitaan erilaisista teelaaduista. Illan aikana pääsee maistelemaan kokonaisuudessaan viittä eri teelaatua.

Kesto: 1,5 h
Hinta: 15,00 €/hlö, vähintään 6 hlö/ryhmä

Iltaa varten voi halutessaan varata kahvilasta pientä makeaa tai suolaista naposteltavaa teen seuraksi tai maistelun jälkeen nautittavaksi.

Teekutsut-ilta

Teekutsuille osallistujat saavat valita ennalta yhteensä viisi erilaista teetä maisteltavaksi oman maun mukaan. Teekutsut on vapaampi teenmaistelutilaisuus, jossa osallistujat voivat itse vaikuttaa illan kulkuun. Teenmaistelun yhteydessä on loistava tilaisuus pitää esimerkiksi palaveria tai halutessaan saada kattavammin tietoa valitsemistaan teelaaduista.

Kesto: 1,5 h
Hinta: 15,00 €/hlö, vähintään 6 hlö/ryhmä

Iltaan varten voi halutessaan varata kahvilasta pientä makeaa tai suolaista naposteltavaa teen seuraksi tai maistelun jälkeen nautittavaksi.

Matcha-teeseremonia

Perehdytään matchan maailmaan: mitä se on, missä ja miten se kasvaa ja kuinka valmistetaan. Opitaan matchan terveysvaikutuksista sekä maistetaan, nähdään ja koetaan minkä tyyppinen on japanilainen teeseremonia. Halutessaan osallistujat pääsevät myös itse kokeilemaan matchan valmistusta.

Kesto: 1,5 h
Hinta: 18,00 €/hlö, vähintään 6 hlö/ryhmä

Matchan kanssa nautittavaksi voi halutessaan varata teeseremonioissa yleisesti tarjottavan pienen makean herkun, wagashin. Myös muuta makeaa tai suolaista naposteltavaa on mahdollista varata kahvilasta maistelun jälkeen nautittavaksi.

Kaikki teeiltaan osallistuvat henkilöt saavat illan jälkeen -10% alennusta teeaiheisista ostoksista!