Juhlapöytä koreaksi tai arkipullat palaveriin

Kermakakkuja, macaroneja, tryffeleitä ja lohipiirakoita nettitilauksella? Kyllä, Prassenin taatusti herkullisia tuotteita on mahdollista tilata myös verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta tilattaessa tuotteet noudetaan joko Prassenin leipomolta, kahvilalta tai toimitetaan erillisestä maksusta kotiin saakka.

- Verkkokauppa oli alusta asti itsestäänselvyys, en voisi kuvitella liiketoimintaa ilman sitä. Mielestäni se on nykypäivää ja helpottaa asiakasta, Prassenin yrittäjä Johanna Uusitalo listaa syitä verkkokaupan olemassaololle.

Verkkokaupasta tulee kiitosta myös asiakkailta, jotka eivät tee tilaustaan internetin kautta. Verkkokaupassa on helppo käydä katsomassa tilattavat tuotteet etukäteen ja ideoimassa vaikkapa juhlien tarjoiltavia, valikoima on laaja. Asiakas tietää tarkalleen mitä tilaa ja mihin hintaan. 

- Esimerkiksi tällä viikolla eräs asiakas oli verkkokaupasta selaillut tuotteita läpi ja suunnitellut isompaa kokonaisuutta juhliinsa. Salaattia, lihapullia, kakkua, lisäksi erikoistuotteita. Asiakas kokosi verkkokaupassa osan ja tilasi erikoistuotteet sähköpostitse. Saimme kiitosta toimivista sivuista, Johanna kertoo.

Lähestyvä isänpäivä on huomioitu Prassenin verkkokaupan tarjonnassa.

Kakku sankarille sopivaksi

Verkkokaupan kautta saa tilattua myös räätälöityjä tuotteita esimerkiksi syntymäpäiville tai kastejuhlaan, mikäli valmiista valikoimasta ei löydy juuri omiin juhliin sopivaa kakkua tai leivosta.

Tämä kakku matkaa Harjavaltaan ilahduttamaan kolmevuotiasta syntymäpäiväsankaria.

- Lastenkakkuja erilaisilla kuvilla tilataan paljon, nyt Frozen-jutut ovat selkeästi pinnalla. Ja kastekakkuihin halutaan monesti pieniä muutoksia, erilaisia koristeita tai värejä, Johanna kertoo.

Pienet muutokset onnistuvat helposti. Isompia projekteja, kuten hääkakkuja, varten varataan aina enemmän aikaa ja istutaan yhdessä asiakkaan kanssa alas ideoimaan ja suunnittelemaan.

Suloiset herkut ensimmäisille syntymäpäiville. Prassenilla kakkupohjat on leivottu valmiiksi, kermat vatkattu ja hillot esillä. Peruskakku syntyy tilauksesta nopeasti. Kuva: Prassen

Johanna toteuttaa erikoistilauksista suurimman osan.

- Nautin siitä. On hienoa päästä kokeilemaan uusia juttuja. Asiakkaiden hyvien ideoiden kautta saattaa valikoimaan tulla uusia tuotteita.  Toivon, että asiakkaat vielä paremmin ymmärtäisivät sen, että jos jotakin ei ole tiskissä valmiina, niin se on silti toteutettavissa. Monet kakut syntyvät aivan hetkessä, jo ajomatkan aikana tänne leipomolle, Johanna kertoo.

Näyttävä Suomi 100 -leivos Prassenilta itsenäisyyspäivän juhlistamiseen. Kuva: Prassen